Personal training als katalysator voor de gewenste resultaten.

Ik ben Ronald van Rangelrooij en sinds 2008 personal trainer. Onder de naam Medactief begeleid ik klanten bij het realiseren van hun doelstelling. Het varieert hier van een ondernemer die fysiek en mentaal sterker wil worden tot de begeleiding van een sporter die na een blessure weer op het gewenste niveau wil kunnen presteren. Ieder individu is uniek en als integraal personal trainer stem ik de begeleiding daarop af. In een plan van aanpak verwerk ik zo nodig een juiste mix van beweging, voeding en lifestyle die bij jou als persoon past. Daarnaast zorg ik met een gecontroleerde opbouw van de training voor zowel fysieke als mentale vooruitgang.
Na meer dan 10 jaar ervaring en in combinatie met opleidingen en workshops (zie hier mijn cv) weet ik vaak een juiste inschatting te maken van de begeleiding die aansluit op de persoonlijke wensen. Ik zie mezelf als katalysator om een zetje in de juiste richting te geven of als extra stimulans bij trainingen.

Mocht je deze begeleiding zelf willen ervaren dan maak ik graag in overleg een afspraak voor een vrijblijvende intake.

Neem vrijblijvend contact met mij op